Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Igre sa sestrom

Moja sestra i ja smo odgojene jako konzervativno. Proše godine sam napunila 18g, a ona 22. Ona je upoznala nekog dečka s kojim se potajno viđala, jer su nam starci branili, bez obzira što je ona već bila daleko punoljetna. Zapravo sam djevica, ali i nisam, sa nepunih 16g sam se sama probila sa krastavcem kojeg prije toga obukla u kondom. Stalno sam gledala porniče i uspjela sam se dovesti do prvog orgazma tek kad sam napunila 17. Bili smo na moru, starci su bili u svojoj sobi, a nas dvije u svojoj, ali svaka na svom krevetu. Spavale smo u spavaćicama i gačicama. Svaku večer sam ljubomorno promatrala kako se smije i tipka poruke tom dečku. Jedne večeri je samo ležala i buljila u zid. Pitala sam, što je Ivana, gdje ti je dečko? Nema ga večeras, na nekoj glupoj svadbi je, odgovorila je pomalo tužno.

Pričaj mi o njemu, rekla sam. Što želiš znati? Pitala me. Želim znati sve, kakav je, jel zgodan, što radite kada ste zajedno, sve mi reci. Digla sam se iz kreveta i ugurala se kod nje. Zagrlile smo se, jedna prema drugoj, ležeći i pričajući. Počela sam ispitivati, kako se ljubi, kakve usne ima, jel te s jezikom? Joj Mia, pa znaš kako se ljudi ljube, da, zgodan je, rekla je. Znaš da se nikad nisam ljubila, jel ti prvo stavio usne na usne, pa onda jezik? Ispitivala sam svaki detalj i osjetila sam kako sam postala jako napaljena dok smo pričale o njemu. Ivana, pokaži mi, molim te. Približila je glavu, gledale smo se u oči, osjetila sam njen topli dan na usnama od disanja i počela sam se lagano tresti od uzbuđenja. Usne su nam se dotakle i osjetila sam kako su joj tople i onda mi ih je polako raširila jezikom. Stavila sam svoj jezik na njen i počele smo se ljubiti skroz polako. Jako mi se to svidjelo, kroz tijelo mi je prošla neka čudesna energija. Osjetila sam da i ona drhti. Taj poljubac je bio toliko strastven, pun energije, sline, nešto posebno. Opet sam ispitvala, gdje te sve dirao, pokaži mi. Prestani Mia, ne želim to. Molim te pokaži mi kako te dira, inzistirala sam. Tad je stavila svoju ruku na moju sisu preko spavačice.

Predivan osjećaj, bradavica mi je bila toliko tvrda da sam mislila da će puknuti. Uzela sam njenu ruku i polako ju vodila preko trbuha do između nogu. Mia što radis? Rekla je, osjetila sam kako joj glas drhti. Nisam ništa rekla, samo sam joj nastavila ruku spuštati. Drugom rukom sam potegnula spavaćicu gore i njenu ruku skroz polako stavila u moje gaćice. Vidjela sam da je zatvorila oči i da se prepustila. Njenu ruku sam pritiskala i trljala po cijeloj pici i klitorisu. Osjetila sam kako ona ubrzano diše. To mi se jako svidjelo. U tom trenu je preuzela sama igru i gurnula mi prst, jedan pa drugi, a dlanom je trljala klitoris. Bila sam toliko mokra da je njena ruka bila skroz natopljena u sokovima moje pice. Ispustila sam lagani uzdah i počela sam se snažno previjati i svršavati. Svršila sam brzo i energično. Njena ruka je jos uvijek bila u mojim gačicama, skužila sam da drugom rukom dira sebe po pici ispod gačica. Uhvatila sam tu njenu ruku, izvadila ju i stavila svoju, na što je ona glasno zastenjala. Gurnula sam joj odmah dva prsta, tek što sam ih stavila, digla je ruke ispružene iznad glave i počela svršavati vrlo energično. Ta noć je promjenila neke stvari između nas, naravno u pozitivnom smislu.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče