Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Jebacina kod kolege

Dugo godina se druzim sa kolegom. Postali smo nerazdvojni cak i kad smo se ozenili. Isli smo na more izlete nove godine slavili zajedno. A sve te godine me je palila njegova zena.dok jedan dan nismo se nasli u kuhinji ja i ona sami. Citav dan smo pijuckali pivo. Moja zena i kolega su bili vani a nas dvoje smo usli u kuhinju da iznesemo hladno pivo i lubenicu. Kako je bilo ljeto Ana je bila u suknji i maici a ja samo u sorcu. Kad je se sagela da izvadi lubenicu. Ja sam joj priso sa guza i obuhvatio je oko struka. Trgnula se i okrenula da nesto kaze a ja sam je poceo ljubiti. Otimala se i onda se otpustila i samo je govorila nemoj uce ti zena. Zavukao sam ruku u picku. Vlazna je bila. Ljubio sam je. Pocela je samo stenjat. Izvadio sam joj kurac i gurnuo ga do jaja. Samo je rekla svrsi u mene Nevadi ga. Cuo sam jarana i moju zenu gdje se deru iz dvorišta gdje smo zaželi. To nas je jos vise uspalilo svrsio sam za cas.

Samo je navukla gacice i izlaska prije mene. Crko sam par minuta dok mi kurac nije spao. Iziso sam vani. Oni su vec Jeli lubenicu. Kad me kolega upita sta me zadrzalo. Ja taman da kazem. A njegova zena usta i pridze muzu i rece mu tvoj me kolega sad iz jebo. Hocu i ti da mu jebes zenu. Ja sam osto skamljen. On se nasmijao a i moja zena. A ona pridze mojoj zeni i rece joj zavuci svoju ruku u moju picu i osjeti spermu muza. Ja sam se crveni. Ceko sam sta ce se Desit. Muk tisina. Zena mi je Kleknula ispred Ane. Za digla suknju i nako samo gacice Gurnul u stranu i posla je lizat picku Aninu. Gledo sami nisam vjerovao sta se desava. Samo se odmakla i rekla kolegi. Jest Jebo ti je kolega zenu sad ti jebi obe nas. A meni je rekla e ti ces da gleda. Kolega je samo suzio osto je bez teksta ko i ja. Moja zena mu je prisila skinula sorc i pocela da mu pusi kurac. Bio je mal al debeo. A Ana se primala mojoj zeni i pocela da joj lize picku.

Svi su stenjali.a ja sam gledo. Moja zena je rekla Kolegi jebi me u guzu.. Sto je kolega jedva doceko poceo je da lize guzu moje zene a njegova je i dalje lizala picku mojoj zeni. Kad je poceo da je jebe u guzu. Zena me je zovnula i rekla jebi me u picu hocu da jača iz mene sperma. Kurac mi je bio ko beton. Poceo sam da ga guram u picu. Zena mi je vristala stenjala ja i kolega smo je jebalo. Dok je njegova zena ustala i prolila nam kurceve pivom.. Svrsili smo istovremeno. Zena je lezala sjeban. Onda smo uzeli Anu. Ana je rekla hocu ga i ja u guzu a kolega je reko sad je tebe red. Jebali smo Anu.. Dok je moja zena lezala i gledala nas i sama se zadovoljavala. ANA je stenjala. Jecala dok smo je punili spermom. Kad smo zavrsili. Ana i moja zena poceli su da se ljube i da lizu picu jedna drugom. Dok su nasi sokovi curili niz pice i guze. Nije na puno trebalo ponovo da nam se digne. Dugo smo jebavali. A to Jebavanje Traje i Dan Danas. Niko ne spominje kako je pocelo. A kad ce zavrsi pa vidjecemo. Pisem vam

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče