Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Kad su najmekši i najpodatniji

Kad su gay dečki ili CD, transice najbolji za jebanje i kad su najpodatniji. Imam prilično iskustva sa kategorijama CD ili transice i sa nekima sam čak bio u malo dužim vezama. Probao sam i obične pasivne gay dečke ili narodski rečeno pedere. Manje više , seks je sličan ali nije isti sa svim nabrojanim osobama koje se praše u guzu. U čemu je bitna razlika. Najviše u tome kako se kad osjećaju. Pederi se uvijek osjećaju kao muškarci ali vole primiti kurac . CD su slični ali kad se obuku u ženske krpice ponašaju se i osjećaju kao cure. Inače , kad nisu "u akciji" su na izgled i ponašanje muškarci. Transice su posebna kategorija jer se oni u biti osjećaju 24 sata kao cure i tako se ponašaju, pričaju, U biti zarobljeni su u muškom tijelu i jedna transica sa kojom sam živio i bio u dugačkoj vezi je bila skoro u svemu prava žena osim što je imala mali visuljak umjesto pičke. Zajedničko svima njima je to što kad se započme spolni odnos sa njima su manje više sretni što su nekog osvojili barem za jednu noć i daju sve od sebe ali nije to onako opušteno i podatno tijelo sve vrijeme.

Iskustvo mi govori da je u biti najbolje što prije ih dovesti do orgazma ako je ikako moguće. Transica sa kojom sam živio je svršavala kad bih ju jebao u dogy pozi i čim bih ju malo dirnuo po kurčiću špricnula bi spermu i poslije toga bi se opustila i postala nekako mekša i podatna. Svu pažnju je onda posvetila meni i trudila se biti "pičkica" Slično je i sa pederima ili CD osobama ali njima bi erekcija bila veća i odmah čim bih popunio njihovu guzu kurcom uzeo bih u ruku njihov penis i drkao ga. Kad svrše opuštali bi se zadovoljni i bili bi baš podatni i primali ga sa nekim guštom. Almira, nekada Almir je jedna trans osoba u postupku promjene spola i živjela je samnom više od pola godine. Nakon mjesec dana smo se obadvoje dobro zaljubili i mislio sam da ću se pored nje smiriti i ostati sa njom do kraja. Rijetko kad je prije kako je rekla uspjela postići erekciju a kamo li svršiti. Kad se počela samnom seksati nije mogla vjerovati što joj se dešava. Moj kurac je dosta debel i dugačak oko 19 cm tako da nije bilo baš lako primiti ga . U dogy pozi kad bih ju jebao uvijek bi joj se mali kurčić ukrutio i obavezno bi svršila. Pitala se što je sad to i proučavala to na raznim internetskim stranicama. Poslije mi je rekla da ju u stvari ja svojim penisom stimuliram jer joj milujem prostatu kroz guzu i to ju dovodi do erekcije i orgazma. Prije nego svrši i guza joj se stegne na tren i kad sperma krene jednostavno sva postane mekana, podatna i osjetim kako joj guza iznutra ovlaži.

To je fenomen "rektalnog orgazma" zajedno sa curenjem sperme iz kitice dugačke 7 -8 cm i tanke poput prsta. Poslije je toliko koncentrirana na to da meni udovolji i toliko se izvija, nabija, ljubi me, sisa mi jezik , cvili i stenje da je pravi užitak biti u njoj. Što je bio razlog našeg prekida? Ukratko, nagovorio sam ju da se upustimo u grupnjak sa dvije lezbijke od kojih jedna u stvari nije ni bila prava lezba već je slučajno razočarana u dečka ušla u vezu sa curom i nakon izvjesnog vremena je shvatila da u stvari voli i cure ali da više voli dobru ktu. Poslije orgija smo se potajno sastajali dok nismo otkriveni. Pukla je i njena veza ali i moja sa Almirom koja je uvrijeđena jednostavno otišla i nikad mi se više nije javila. Sa tom curom sam se poslije još nekoliko mjeseci redovito sastajao ali i to mi je dosadilo jer smo bili relativno daleko. Skoro 200 kilometara. Znam da ovo nije neka priča ali sam osjećao potrebu svoja razmišljanja podijeliti sa vama i možda ovi savjeti ili moja iskustva nekome od vas pomognu da imate kvalitetniji seks i da više uživate jer život je kratak i treba koristit svaku priliku za uživanje i raditi ono što najviše volite. Meni je to narodski rečeno - jebanje. Volim ga zavući i volim isprazniti jaja u dobru picu ili guzu. Svejedno mi je.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče