Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Moj prvi oralni seks

Ovu priču, odnosno za mene pravi doživljaj, pamtiti ću cijeli život. Dakle, imao sam nekih dvadeset i tri ili četiti godine, a moja tadašnja djevojka je imala tri godine manje. Relativno kasno sam počeo sa seksom . . . Moja djevojka, već je prošlo puno godina, zvala se je Renata i bila je sa otoka Krka,kasnije mi je jedan poznanik ispričao kako su domaće žene iz tog dijela Krka jako jebežljive, što mi je i Renata potvrdila.

Dakle, taj dan smo nas dvoje bili u Rijeci i zaputili smo se na Krk jer tamo imam vikendicu. Bilo je zimsko vrijeme i dosta je bilo hladno, zato sam pripremio jednu eletričnu grijalicu. Stigli smo, skinulli smo se i ušli u bračni krevet.Grijalicu sam postavio blizu podnožja kreveta. Počeli smo se maziti, ljubio sam ju po vratu, pa polako , sve niže i niže . . . Po grudima, pa po trbuhu, pičkicu sam preskočio i krenuo sam joj ljubiti bedra po unutrašnjoj strani. Inače, pičkica joj je bila dlakava, tada se žene nisu brijale dolje . . . Kad sam stigao do potkoljenica, osjetio sam kako me grijalica lijepo grije po leđima i po stražnjici, ha ha! Onda sam se polako vratio do sredine njezinog tijela i konačno sam počeo joj lizati njenu pičkicu. Tresla se je od užitka! Kurac mi se je jako digao, bio je čvrst ko kamen, ali sam se još uvijek suzdržavao da ne uđem u nju. Renata me je molila da ju prestanem lizati i da uđem u nju . . . Nisam ju htio odmah poslušati, našto je me je povukla prema gore, i počela mi ga je na brzinu pušiti, ali kako je jedva čekala da uđem u nju, nažalost to je kratko potrajalo.

Konačno sam joj ga stavio, i ševio sam ju u klasičnoj misionarskoj pozi. Nakon nekih pet, šest minuta sam osjetio da joj dolazi . . . Bio je to fantastičan osjećaj, svršila je žestoko . . . Kolutala je očima . . . Bila je jako napaljena, jer sam ju bio lizao, u tom trenutku ja još uvijek nisam bio svršio a naravno još uvijek sam bio u njoj, malo sam zastao, kurac mi je pulsirao.Nastavio sam ju ševiti u istoj pozi, najprije polako a zatim sam ubrzao i žestoko svršio . . . Morao sam ga izvaditi, nije imala zaštitu i svršio sam joj po trbuhu, sprema je štrcnula sve do njezinog vrata! Bilo je to fenomenalno iskustvo, na tome sam naučio koliko je bitno da partnerica prva svrši, a nakon toga možemo svršiti zajedno, a ona drugi put. Naravno za to treba imati iskustva . . .

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče