Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Nećakinja zna!

Došla sam s puta dva dana ranije nego sam trebala, muž i kćer ostali još, ja sam morala zbog izvanredne situacije na poslu. Odmah sam primjetila nepoznat auto ispred kuće, odmah sam znala da sam 20-godišnjakinja ima društvo, dali smo joj kuću dok nas nema da na miru ući za faks i druži se s prijateljicama kako želi. Polako sam otvorila vrata i odmah čula njeno stenjanje s ulaza, odmah sam znala da je neki dečko ovdje, možda sam se odmah trebala povući i otići da završi svoj orgazam kako treba, ali moja nemoralna znatiželja je bila jača od mene i krenula sam niz hodnik i vrata do sobe koja su bila skroz otvorena.

Stala sam uz rub vrata moje spavaće sobe i vidjela prizor od kojeg mi je pička procurila. Moja nećakinja za koju sam smatrala da je plaha i nježna, za koju sam mislila da ne bi nikad vidjela kurac da nema pornića, postavljena je na sve četiri na mom krevetu, raširena skroz dok ju neki matorac duplo stariji od nje, ako ne i troduplo, čupa za kosu i nabija kurac u njenu pičku svom snagom, nisam mu vidjela dobro kurac, ali čini mi se da ima dosta velik primjerak. Stajala sam možda dvije minute dok nije viknula "Zabij mi ga u šupak, ajde". Dakle i u dupe se jebe, nije nikako nevina kako sam ja to mislila. Pričekala sam još da vidim kako joj se dupe širi od njegove kurčine, nisam uspjela ništa puno vidjeti, samo sam čula njeno mumlanje i vrištanje. Polako sam izašla iz kuće i neprimjetno otišla.

Nazvala sam njenu majku da sam došla doma, pa ako je za kavu, valjda će se mala dotad svršiti i prijatelj će otići. Odmah mi je rekla da mora nazvati svoju kćer da se pokupi, rekla sam joj da se ne brine, pusti dijete nek još uživa, pitanje kad će opet imati kuću samo za sebe. Nisam spomenula da joj kćer itekako zna iskoristiti svaki slobodan trenutak za svoju blud.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče