X - ZATVORI Samo 18+

UPOZORENJE!!!

Stranica je isključivo erotskog karaktera, ako nemaš 18 godina starosti ili više , odmah napusti stranicu!
Erotske priče - Elcars

 

Erotske priče 18+

Početna stranica

Imaš priču? Javi se! Nitko neče znati da je tvoja

chat.elcars@gmail.com

Pravila elcars stranice

moj-automobil

Oglašavanje

Priče jedne dame

Podijelite svoje seksualno iskustvo, maštariju... Bit će objavljeno potpuno anonimno

Kontakt: chat.elcars@gmail.com

                    

Uđi na elcars chat

Poslovni threesome

Službeni put, kolega i ja. On 47g, ja 46. Znamo se još od malih nogu. Hotel na jadranu, prva večera. U restoranu je tanjure kupila jedna žena savršenog tijela. Obline, sise, noge, guza, ma savršena. Rekao bih oko 40g. Imala je kraću suknju kao i sve, valjda dresscode, a noge savršene. Sise su joj htjele potrgati košulju koliko su bile napete. Kolega kaže da ne ide iz hotela dok ju ne pojebe. Možeš misliti, ali nek mu je sa srečom. Vidio sam na joj ono na kartici s imenom što joj zakopčano na košulji, pisalo je Danijela. Sljedeći dan, popodne, plaža. Nas dva se izležavamo poslije seminara, okupali se. Kaže on meni, vidiš onu pičku tamo, jel to Danijela? Zbilja, žena u badiću, tijelo vrhunsko, kraj nje tip, valjda muž i dijete. Jbg udana je, ima malo dijete, da ona je. Kako dobro izgleda u badiću, san svakog muškarca. Opet vrijeme večere, Danijela kupi tanjure, dođe do našeg stola, pita slobodno? Kolega kaže, Da, slobodan sam večeras, a Vi? Ona se samo nasmijala i rekla, Ne, udana sam, drago mi je gospodine, rekla je dosta odriješito i otišla. Mi smo otišli smo po kolače, kad smo pojeli, opet je došla po tanjure. Kad ćemo na kavu? Pita kolega samouvjereno. Danijela se opet nasmije i kaže, sutra sam slobodna, nije moja večer, pa možemo, ali i dalje sam udana. Na tome je ostalo. Opet sljedeći dan, zapravo poslije večere. Krenemo na bar, Danijela sjedi sama, u civilu i priča s konobarom, na sebi imala crnu mini haljinu i prekrižene noge onako provokativno. Kolega odmah dođe do nje, mogu Vas počastiti pićem u sobi? Ona odgovorila da ne, ako ju želi počastiti, sve ima tu.

Onda sam se ja ubacio pa rekao, zašto ovdje, tu je prebučno. Kolega je rekao da je ipak u sobi mirnije, neka dođe da se upoznamo. Dečki vi ste zbilja uporni, ok, neka bude, ajmo. Krenuli smo u lift, njih dvoje išlo ispred mene, ja iza. Buljio sam u te noge i guzicu da to nije bilo normalno. Toliko ima dobro tijelo da bi je odmah pojebao u liftu bez obzira na sve. Ušli smo u sobu, sjela je na onaj pomočni ležaj, bio je sklopljen kao fotelja. Opet je prekrižila noge, to je bio takav pogled da bi se digao svakom muškarcu. Izvadili smo na stol sve što je bilo u minibaru. Ona je prva odmah potegnula vodku ih boce. Nas dva smo si natočili u čašu. Nekako je počela biti opuštajuća atmosfera, pričali smo o svemu. Rekla je da tu radi kao sezonac, ima stan u blizini hotela, muž je doma sa dijetetom, a ona se došla opustiti malo nakon teškog dana. Pomalo smo vec bili onako pod utjecajem alkohola, ali ni blizu pijani. Odjednom kao i topa Danijela kaže. Ne znam šta je meni danas, cijeli dan sam napaljena. On i ja se pogledamo, najradije bi navalili na nju odmah. Kolega bez dlake na jeziku rekao, dođi i popuši mi. Kao da je jedva čekala, odmah se spustila na koljena, izvadila mu kurac i počela pušiti. Meni se digao u sekundi, skinui sam sve sa sebe, primio kurac u ruku i drkao ga dok sam gledao nju kako ga guta. On joj je pritiskao glavu na sebe da se svako malo zagrcnula ali nije se bunila. Odjednom se digla, podigla haljinu i zahjala je njegov kurac odmah do kraja. O daaa, o daaa, ovo mi treba, pričala je i stenjala.

Došao sam do njih, popeo se na kauč i gurnuo joj kurac sve do grla dok je ona jahala kolegu. Pušila mi ga je kao da je to jedini kurac na svijetu. Doslovno se davila u njemu i tražila da ju pojebem u usta. Ona je svršila na njemu, onda smo malo zastali. Sišla je otišla na krevet, tamo se naguzila i čekala novu rundu. Sad je bio na mene red da ju izjebem. Primio sam ju za bokove i zabio joj kurac u pičku bez pripreme. Opet je stenjala dok joj kolega kurcem nije začepio usta. On je tad legao na krevet i ona ga je opet zajahala i stenjala. Tad sam došao iza njih i stavio joj kurac na guzicu, htio sam da ju obojica izjebemo u sendviču. Kad me je osjetila, odmah si je sama rukama raširila guzove i govorila, daj mi ga, nabij mi ga u šupak. Prvo sam joj ga gurnuo polako, i odmah nakon toga jako. Vrištala je, mumljala nešto bezveze dok joj se šupak nije dovoljno opustio. Počela se derati. O daaa, jače, jebite me ko kobilu, tooo. Jebali smo obojica sve jače dok opet nije svršila. Kad se mrvicu smirila, uhvatio sam ju za kosu čvrsto, potegnuo prema sebi i počeo sam joj razvaljivati šupak svom snagom, mislim da ju je cijeli kat čuo kako vrišti. Brzo sam svršio i maknuo se sa strane. Kolega ju je onda još u pičku nabijao neko kratko vrijeme dok i on nije svršio.


Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com