Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Erotske Price|Preko sajta za seks na neviđeno sam upoznao nastavnicu likovnog koja je imala najluđi fetiš

Život mi je jako, jako dosadan. Imam pedeset godina, u braku ledeno doba, deca otišla svako na svoju stranu. Samo kuća-posao, i to je sve. To me je navelo da napravim profile na raznim aplikacijama i sajtovima za upoznavanje. Bio sam uporan, i tražio „ono nešto“ što bi mi odgovaralo. Pronašao sam jedan sajt za nalaženje partnera za seks na neviđeno. Na tom sajtu sam pronašao i avanturu svog života. Upoznao sam devojku koja ima trideset godina, nije želela da mi pošalje svoju fotografiju lica, već je samo poslala nekoliko fotografija svog tela. Jako zgodna ženska kakvu bi svaki muškarac poželeo. Bila je pomalo čudna i misteriozna, ali sa druge strane se videlo da je inteligentna i obrazovana, rekla mi je da ima jedan mali fetiš i da bi joj bilo drago da ga sa mnom sprovede u delo. Samo mi je dala adresu, i rekla da će u 11 uveče biti tamo.

Iskreno nisam joj verovao, ali me je nešto vuklo da odem tamo. Valjda prevelika želja da konačno i ja pojebem nešto sa strane. Adresa mi je bila jako poznata i šokirao sam se kada sam stigao. To je bila moja stara osnovna škola! Mislio sam da je u pitanju ispala, nisam želeo da izađem iz auta. Devojka sa kojom sam se dopisivao mi je napisala da sam na pravom putu, i da slobodno mogu da uđem u školu. Uradio sam to, iskreno mislio sam da će me neko udariti u glavu. Išao sam od kabineta do kabineta, ništa se mnogo nije promenio od onog vremena kada sam ja pohađao tu školu osim što su klupe bile novije i zidovi okrečeni. Vreme je stalo, vratile su se uspomene, a ja sam stigao do kabineta za likovno. Tu me je čekala ona. Sedela je na katedri. Na sebi je imala cvetnu, šarenu haljinicu. Kako je sedela noge su joj bile raširene, a njena ribica je bila na slobodi. Video sam da nema gaćice. Video sam i da nema brus na sebi. To je učinilo da moj drug od rođenja polako krene da se diže. Kratko smo razgovarali, objasnila mi je da je njen fetiš da se jebe u kabinetu, jer je to jako pali. Takođe mi je rekla da je na profesorka likovnog u školi. Kakva šteta kada sam ja išao u školu likovno nam je predavao izvezni Blaža, stalno je pričao o nekim Bazilikama pa smo ga tako i zvali, Blaža Bazilika. Bio je mator, i ni najmanje nisam voleo likovno zbog njega. Zbgog moje nove poznanice bi likovno sasvim sigurno imalo neku drugu dimenziju. Raširila je noge i rekla mi je da je vreme se bacimo na posao. Malo je reći da sam bio oduševljen. Spustio sam pantalone i uleteo kao napaljeni tinejdžer. Uleteo sam u njenu vlažnu pičku, bila je napaljena, i dohvatio sam je za noge. U tom položaju sam počeo da je tucam, osećao sam kako mi se jaja klate od ritma našeg jebanja, to me je dodatno palilo. Profesorka likovnog je uživala, videlo se to na njoj. Kada sam hteo da je spustim sa katedre rekla mi je da je njen fetiš baš ta katedra i da želi da se jebemo samo tu. Onda sam se popeo na katedru i legao, a ona me je opkoracila i jahala. Dok je to radila masirala je moj vrat, stezala ga je lagano. Umela je da dodiruje baš onako kako treba, da napaljuje svojim dodirima, pogledom, stenjanjem. Dok ga je jahala odjednom je počeka da priča kao da drži čas likovnog. Gledao sam je zbunjeno, dok je pričala o tehnikama slikanja u šesnestom veku. Sve to je radila jako napaljenim glasom kao da ja nisam tu, mene je jahala i predavala.

Videlo se da barata znanjem, ali se isto tako videlo da baš voli kurac i da ume da uživa u njemu. Nakon dobrog jahanja sam je naguzio uz katedru, i bukvalno „hard“, najače što sam mogao ulazio prvo u njenu ribicu a nakon toga i u njenu guzu, koju je nauljila sa uljem za masažu. Jebao sam je u dupe a ona je trljala svoj napaljeni klitoris, stenjala je. Eho u učionici je bio čudan, nisam navikao da se u školi čuje takvo stenjanje, ali mi je prijalo, prijala mi je cela situacija. Podivljali smo a ja sam joj iz dupeta nabio kurac u usta, spustio sam je pored katedre, bila je na kolenima i sisala ga je. Sisala je moja jaja, balavila ga je jako, njene bale su curele svuda. Bio sam blizu svršavanja ali sam se suzdržavao maksimalno, želeo sam da cela ta igra traje što duže. Kako mi ga je lepo posle tog pušenja drkala sisama, masaža mog kurca sisama ... To nisam bio doživeo baš dugo, a izgledalo je da je to sve što mi je potrebno u životu. Osećao sam se moćno, ja sa dignutim kurcem, profesorkine sise, između njih moja kurčina. Idealno, san svakog muškarca, zar ne? Profesorka je ustala, otišla je do ormana i izvadila sliku golog ženskog tela, delovalo je da je na slici žena iz srednjeg veka, sa ogromnim sisama. Stavila je tu sliku na katedru i rekla mi je da svršim po njoj. Odmah sam usmerio kurac na sliku i drkao ga najače. Profesorka se spustila dole i lizala je moja muda, to me je nateralo da baš obilno ispustim boje sperme po umetničkom delu koje mi je dala. Kada sam svršio, prišla je uz sliku i polizala svu spermu, sa jedne strane mi je sve bilo vrlo čudno, dok je sa druge prijalo sve. Tada smo otišli do toaleta škole, sredili smo se, a profesorka je otvorila bocu vina, nismo imali čašu, pa smo vino ispijali onako, iz flaše. Tada mi je objasnila da je ona svasvim normalna devojka, koja je samo imala veliki fetiš i želela da na sajtu za upoznavanje na neviđeno nađe lika sa kojim bi ovu svoju fantaziju pretvorila u delo. Zahvalila mi se što sam baš ja bio taj koji joj je ispunio takvu želju. Moram da priznam da je ova situacija za mene bila zaista posebno, misteriozno iskustvo koje nisam doživeo nikada, ni pre, ni kasnije. Doživeo sam to da se sa njom jebem i dan danas, ali smo učionicu zamenili njenim krevetom. Kako kaže dobra Konstrakta „umetnica mora biti zdrava“, da bi umetnica bila zdrava, uvek je neko treba i dobro izjebati, ja svoju likovnu umetnicu jebem i neću da je menjam, imamo u planu da opet neku noć odradimo seks u mojoj staroj osnovnoj školi, odnosno u školi gde ona radi.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče