Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Šefica zna

Običan dan na poslu, došla sam u minici i samostojećima, zapravo nije baš tolika minica, da se krivo ne shvati, ali je onako, do pola bedra. Volim se tako oblačiti, imam dobre noge, pa zašto ih skrivati. Nisam imala nikad nikakvih problema zbog toga. Moja šefica, za kojom si svi slinili, a imali su i zašto, žena od 50 godina, plavuša, tijelo o kakvom svaka žena može samo sanjati, uvijek sređena, pozvala me u ured da riješimo neke stvari u vezi posla. Sjedila sam na stolcu ispred njegog stola dok smo zajedno prolazile papire koji su bili važni za sastanak s klijentima. Kad smo završile, došla je do mene, a ja onako sjedim, prekrižene noge i vidjela se mrvicu čipka od samostojećih. -Daj da vidim taj prsten napokon, kad je svadba? Primila me za ruku i gledala u moj zaručnićki prsten koji sam tek dobila neki dan od svog dečka. -Divan je, predivan baš, imaš jako dobrog zaručnika, čuvaj ga, a on ima tebe, dobro je izabrao, jel ti to nosiš samostojeće? Stavila mi je ruku na bedro i isprobavala materijal i krenula polako ispod minice, pa preko čipke, nije se tu zaustavila, krenula je još dublje, na onaj dio gdje je noga skroz gola, pa sve do ruba gačica. Gledala me ravno u oči bez treptaja sa onako ozbiljnom facom.

-Imaš jako lijepe noge. Moja reakcija na to je bila samo hvala, njena topla ruka na mom golom bedru je izazvala takav tsunami u mojoj glavi i među nogama, da sam mislila da ću svršiti! -Znaš, rado bih s tobom popila kavu, petak je, ako večeras nemaš planova....a nadam se da nemaš, vrata mog stana su otvorena. Ona me pozvala na spoj, pa jel moguće, nisam se snašla jer sam bila toliko napaljena, samo je iz mene izletjelo, može, volim kavu. Kad sam se vratila u svoj ured i malo smirila, sama se sebe sam htjela ošamarit, pristala sam na kavu kod svoje šefice, jesam li ja normalna. Razmišljala sam da otkažem, možda da izmislim da ipak ne mogu, ali nekako jedan dio mene je htio ići. U tom trenu mi je dečko poslao poruku, jel se vidimo večeras. Htjela sam biti iskrena, oa sam napisala da ne mogu, moram ići kod šefice da riješimo još neke sitnice. Nije mu bilo drago, ali ajde, progutao je to. Radno vrijeme je završilo i dok sam jurila doma, razmišljala sam što da obućem večeras za šeficu. Odlučila sam staviti crvene tange i takav grudnjak, traperice i majicu, ništa specijalno. Ona me dočekala u kratkoj haljinici. Odmah me ponudila kavom i čašom vina. Razgovor je počeo poslovno o raznim temama, kolegama, kolegicama. Bilo je jako ugodno s njom, sasvim opuštenija je bila nego na poslu. Nakon što smo obje osjetile da nas je alkohol malo opustio, rekla je da će mi pokazati stan. Pokazala mi kuhinju, jednu sobu, i na kraju me odvela u spavaću sobu. Otvorila je vrata i rekla, evo ovdje spavam. Jako lijepa soba, veliki bracni krevet i ispred ogromno ogledalo, to mi se bas svidjelo. Dok smo stajale tako, makla mi je pramen kose sa lica i rekla da sam jako lijepa.

Normano da sam osjetila uzbuđenje. Približila mi se i poljubila me, malo je zastala, čekala moju reakciju, a onda sam ja nju poljubila i uvalila joj jezik, ne znam, jednostavno sam u tom trenutku to htjela. Meni je već među nogama bio potop, jako dobro se ljubila. Tad je stala iza mene, počela mi ljubiti vrat, ja sam sva drhtila od njenih dodira i ljubljenja. Otkopčala mi je traperice i zavukla ruku unutra i rekla mi, želim te. Zatvorila sam oči i samo rekla, uzmi me. Nisam znala što bih drugo rekla, nisam se mogla oduprije njenom dodiru. Gurnula mi je prst u pičku i prestenjačila me, dlan joj je trljao moj klitoris i nisam više mogla izdržati, svršila sam stoječki. Naslonila sam se leđima na komodu i razmišljala sam što se upravo dogodilo. Ona je sjela na krevet i rekla onako oštro s osmjehom na licu, skini se! Znala sam da je to značilo da ćemo se pojebati večeras, skinula sam majicu i grudnjak, gledale smo se u oči cijelo vrijeme, ona me odmjeravala onako s visoka, a ja sam se opet sve više vlažila. Skinula sam traperice i tange, ostala sam potpuno gola ispred nje. Ona se digla i samo je spustila haljinu, tek tada sam vidjela da nije imala ništa ispod. Njezino tijelo je bilo predivno, utrenirano čvrsto, savršeno. Ponovno je sjela na krevet, raširila noge i rekla mi, dođi! Spustila sam se na koljena, došla do nje i krenula sam joj lizati pičku, gurnula sam jezik unutra i povremeno liznula klitoris. Stenjala je prilično glasno uz pokoji povik, da, daaaa, o daaaa! Svršila je vrlo brzo i jako glasno, doslovno se tresla. Potrgnula me prema sebi, poljubile smo se i rekla mi je, sjedni mi na lice. Bila sam toliko napaljena da nisam razmišljala o ničemu, odmah sam joj sjela na lice, uhvatila me rukama za guzu i zabijala jezik u moju pičku. Stenjala sam, htjela sam jače, da me poliže i izjebe kako zaslužujem. Dok sam se ja vrpoljila i uživala na njoj, potegnula mi je jezikom po šupku, jako sam se stresla, osjetila je to, sad sam ja vrištala, o daaa, o daaa. Gurnula mi je prst u guzu i protrljala klitoris, svršila sam puno jače i glasnije nego prije. Legla sam kraj nje, a ona se postavila na sve četiri. Stavila sam svoje dlanove na njenu guzu i krenula joj lizati šupak. Bio je vrlo zanimljivog okusa, a ona je govorila, tooo, toooo mala, daj me jako. Kad sam joj krenula trljati klitoris, ne znam jel izdržala par sekundi i svršila je, vrišteći, jako se je tresla, a orgazam joj je baš trajao. Legle smo jedna kraj druge, zagrlile se i ona je rekla, ovo moramo ponoviti.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče