Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Soba 315

Ležim na plaži, Zlatni rat, otok Brač, nije više sezona pa nema nešto puno ljudi. Malo dalje od mene leži mladi par, možda nekih 20ak godina. Plavuša, toliko lijepa, tijelo kao iz filma, skladna, prelijepe plave oči, njezin dečko onako malo tamnoput jako zgodan. Preletim nekoliko puta pogledom preko njih dok nam se oči nisu srele, moje i njene. Toliko mi je lijepa da sam u tom trenutku razmišljala kakva joj je pička, sigurno sva ukusna i natopljena, odmah sam se počela vlažiti na pomisao da mi sjedne na lice dok mi njezin dečko zabija vjerojatno ogromni kurac u usta. Malo sam se pribrala, osjetila sam da su me te misli okupirale, pa sam se okupala da se smirim. Kad sam se vratila, više ih nije bilo, na moju žalost. Pretpostavila sam da su stranci, možda su baš u hotelu gdje sam i ja. Otišla sam u sobu, skinula se gola, legla na krevet, uzela svoj vibrator, prvo ga dobro oblizala, zatim polako vrtila po klitorisu. Bila sam užasno napaljena i vrtila scene kako se jebem sa mladim parom koje sam vidjela. Kasnije sam si zabila vibrator u pičku, ostavila da vibrira i suzdržavala sam se da si je taknem klitoris jer bih svršila iste sekunde, htjela sam da traje. Samu sebe sam mučila dok nisam podivljala i izvadila ga i stavila direktno na klitoris, možda su prošle 3 sekunde koliko sam izdržala prije nego sam brutalno svršila. Ležala sam tako nekih sat vremena. Otuširala sam se i došlo je vrijeme večere. Spustila sam se u restoran i primjetila da onaj par sa plaže sjedi za stolom i već jedu. Imala je speglanu kosu i skoro pa dopičnjak nekakav na sebi.

On je imao neku košulju i hlače. Sjela sam dva stola iza njih nakon što sam uzela hranu. Oboje su mi bili toliko napeti da nisam znala koga bih prvo zajahala. Skužili su da gledam u njih, nisam dovoljno pazila. Počeli su nešto šaptati jedno drugome, onako podmuklo se smijući i pogledavajući me. Bilo mi je to malo bezveze, pomalo djetinjasto, pa sam sama sebi rekla, ovo su klinci, ma da i ja nisam nešto stara, neki dan sam navršila 32 godine i još uvijek sam solo, ali takav je život. Prije nego su napustili restoran, mala je u prolazu kraj mog stola bacila presavijenu salvetu kraj mog tanjura, onako u hodu i samo me pogledala smijući se. Otvorila sam salvetu i na njoj je bilo sa šminkom napisano Room 315. Ostala sam šokirana, zar me pozivaju kod sebe u sobu?? Ja sam bila u sobi 219, ako su oni u 315, to je kat iznad mene. Nisam mogla vjerovati što mi se upravo događa. Odlučila sam se na odvažnost i posjetiti sobu 315 nakon večere. Prije toga sam otišla u svoju sobu, nabrzinu sam se istuširala. Nabacila dopičnjak bez gaćica na sebe i neki lagani topić. Dok sam stajala ispred njihove sobe, tri put sam duboko udahnula i razmišljala dal da odem, ali moja želja za seksom je skupila hrabrosti i pokucala sam na vrata. Otvorila je ona, imala je ogrtać na sebi ili šlafruk kako ga neki zovu, onaj iz hotela koji se dobije gratis u sobi. Njezin dečko je sjedio na krevetu također u ogrtaču. Primila me za ruku i odvela do kreveta gdje smo sjele jedna kraj druge, dečko je sjedio mrvicu dalje od nas. Odmah mi je stavila ruku na bedro i polako klizila pod moju minicu. Kad je skužila da nemam gačice, prstom mi je samo lagano prešla preko pičke i maknula ruku. Rekla je, OMG, she is so wet. Počele smo se ljubiti, ljubila se savršeno, usne su joj bile tako mekane i nekako slatke, mirisala je po nekakvom predivnom parfemu. Dok smo se ljubile, dečko je skinuo ogrtač sa sebe i drkao kurac, to sam tek skužila kasnije kad sam otvorila oči. Imala sam što vidjeti, rekla bih da je sigurno oko 18, 19 cm, ako ne i više, bila sam začuđena kako tako mlad dečko ima tako veliki kurac. Skinula je ogrtač, ispale su prekrasne sise, imala je veće od mene, ali savršene. Postavila se na koljena i krenula pušiti kurac svom dečku. To je bio prizor za pamčenje, ona tako savršenog tijela, duge plave kose, smješak na licu, u ruci kurac, prelazila je jezikom po vrhu i onda ga svako malo uvlačila onako kao prava porno zvijezda. Cijelo vrijeme me je gledala i onda mi pokazala rukom da se skinem i približim. Odmah sam bacila topić i minicu sa sebe, spustila se na koljena kraj kreveta i približila. Jednom rukom je držala njegov nabrekli kurac, a drugom me primila za glavu i polako pritisnula prema dolje da ga pušim. Odmah sam ga strpala do grla dok mi ga je ona držala.

Pušila sam sve brže i jače, a on je u istom ritmu stenjao. Dala mi je da pušim možda 30ak sekundi, onda me gurnula da se maknem i zajahala ga je. Odmah se nabila do kraja i glasno stenjala. Jahala ga je dosta brzo. Legla sam kraj njih na krevet i počela si drkati pičku i dirati se po sisama. Sišla je s njega onako energično, obkoračila me i sjela mi pičkom na lice. Odmah sam se primila posla i zabila joj jezik duboko koliko sam mogla. Pička joj je bila prefina, sluzava, izjebana, baš onako kako volim. Jebala sam je jezikom i lizala dok je ona glasno stenjala, no ne zadugo jer joj je dečko zabio kurac u usta. Kad mi je svršila na licu, spustila se između mojih nogu i počela me lizati. Lizala me takooo dobrooo. Stenjala sam prilično glasno. Njezin dečko je došao iza nje i zabio joj kurac i krenuo ju žestoko jebati. Osjetila sam svaki njegov udarac, kako ju je jebao, tako je njezin jezik poskakivao na mom klitorisu. Nisam mogla više izdržati i svršila sam. Okrenula sam se na sve četiri, prvo me je ona vrlo kratko polizala, zatim me on uhvatio za bokove i zabio mi kurac do kraja i polako mi ga je nabijao. O daa, kako je to bilo dobro. Ubrzavao je ritam. Ona mi je ponudila sise da ih ljubim, i uživala sam u tome. Imala je presavršene. Tad je mu se glasno obratila. Fuck her harder, make her scream. Znala sam sto to znači. Primio me za kosu, snažno potegnuo da sam vrisnula kako je mala htjela i krenuo me jebati toliko grubo bez morala da sam fakat vrištala od užitka dok nisam svršila. Tresla sam se na krevetu i ležala nepomično na trbuhu. Ona je već bila kraj kreveta na koljenima i čekala da ga izvadi iz mene i da mu ga popuši. Kad joj ga je strpao u usta, spustila sam se i ja kraj nje i čekala jel ću i ja malo. Svršio joj u sve u usta, dio joj se cjedio po bradi. Odmah me poljubila takva i gurnula mi jezik pun sperme. To mi je bilo prejebeno, ljubile smo se sa spermom i svaka je progutala koliko je mogla. Poslije te večeri sam imala najbolji odmor u životu. Sva tri dana sam uživala na moru, a tri večeri jebačina na sve moguće načine. Kasnije sam saznala da su iz Austrije, ona 22g on 24.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče