Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Studiranje u krevetu

Moje ime je Lara, sada imam 21g. Ovo se dogodilo prošle godine (2020.), kada sam tražila neki stan gdje ću živjet za vrijeme studiranja u Zagrebu. Gledala sam nekoliko stanova, ali nijedan nije bio po mom ukusu, ili previše svjetla, ili pretamno, ili je bio namjestaj prestar, svakome sam našla nekakvu zamjerku. Više mi je bilo dosta, jednog sam kao imala ako neću baš ništa naći. Išla sam vidjeti još taj jedan, ako ne valja, vratit ću se kod one stare gospođe, taj je imao stari namještaj, ali je bio jeftin i blizu faksa. Taj posljednji je bio malo udaljeniji, ali je bio prilično jeftin. Dočekali me gospodin i gospođa nekih 45 46 godina otprilike, on jako zgodan, a ona crnka istreniranog tijela i duge kose. Pokazali mi stan, doduše jednosoban, ali predivan, sve po mom ukusu i namještaj je bio skroz novi, taman kako sam zamišljala. Uzela sam naravno, to je bio pun pogodak. Zanimljivo je da su taj par, moji stanodavci, živjeli u stanu do mojega, naravno njihov je bio veći. Ponekad se po noći čulo kako se seksaju, što nisam očekivala, ali eto. Često smo se susretali na hodniku, kada je on bio sam, uvijek mi je davao nekakve komplimente, kao, jao kako dobre noge, kako lijepa kosa, koji komad i slično. Često sam zamišljala njih dvoje kako se seksaju dok sam se sama trljala. Nakon 3 mjeseca, vidjela sam da nisam platila račun za struju, pa sam krenula kucat na njihova vrata da im dam taj račun nakon što sam ga platila sa zakašjenjem. Pozvonila sam, nije odmah nitko došao, krenula sam več prema svom stanu kada sam čula da netko otvara, vratila sam se, otvorio je Goran, gol, imao je na sebi samo ručnik povezan da mu se ne vidi kurac, očito je izašao iz tuša. Skamenila sam se, rekla sam da ću doći kasnije, ali me on povukao za ruku i rekao da uđem, da ne smetam. Bilo mi je jako neugodno, stajala sam pred golim čovjekom, skoro golim, onako u topiću bez grudnjaka i kratkoj ljetnoj suknji, bez gačica, rijetko ih nosim po ljeti. Proradio je moj seksualni nagon i postalo mi je užasno vruče, osjetila sam kako mi se pica vlaži od same pomisli što bi mi on sad mogao napraviti. Zatvorio je vrata približio mi se i stavio svoju toplu ruku na moje bedro, mislila sam da će mi se pica rastopit kako je počelo curiti iz nje, taj njegov dodir na moju golu nogu me izbezumio. Ukipila sam se i čekala što će dalje biti, očito je prepoznao tu moju napaljenot nekako jer je krenuo rukom ispod haljine, skroz polako. Ručnik mu je pao ma pod, a ispod se ukazao poveči kurac, onako ravan, obrijan, obrezan.

Prstima mi je došao do pice, osjetio je da sam bila sva mokra, kad mi ju je dotaknuo, sva sam zadrhtila, osjetio je to i rekao, želim te, ovdje, sada, odmah. Pogledala sam ga u oči onako ozbiljno i rekla, uzmi me. Naglo me okrenuo prema vratima, koljenom mi raširio noge i zabio mi kurac odmah do kraja toliko jako da sam vrisnula, o daaa, stenjanjala sam, jebao me je divljački bez morala, noge su mi klecale, rukom me uhvatio za vrat, stisnuo k sebi i nabijao još jače dok nisam krenula svršavati, ajme koji je to orgazam bio. Podigao me u naručje i odnio u spavaču sobu i polegao na krevet, odmah sam se skroz skinula, legao je i on do mene, stavila sam kurac u usta, bio je predobar, poveći primjerak. Potiho je stenjao zatvorenih očiju. Odmaknuo mi je glavu i potegnuo k sebi da ga zajašem, opkoračila sam ga i polako se spustila na njegovu kitu, skroz polako, uživila sam se skroz, polako sam ga jahala i vrtila kukovima, htjela sam ga izluditi. Odjednom se otvore vrata u sobi i uđe njegova žena skroz gola. Ukočila sam se od straha, htjela sam pobjeći ali me on čvrsto stisnuo na sebe. Znala sam da si kurva čim sam te vidjela prvi puta, rekla je glasno, uhvatila me za kosu okrenula prema sebi i gurnula mi jezik u usta. Brzo sam se opet opustila i uživala njegovom jebanju i njenom ljubljenju. Žena se zvala Silvija. Jahala sam ga sve brže dok me ona ljubila i rukama mi prelazila po sisama, osjetila sam da ću opet svršiti, počela sam se grčiti od orgazma kad me on počeo još jače nabijati na sebe, a ona se samo smješakala i rekla, tako je, jebi malu kurvicu. Silvija je tada legla na krevet, raširila noge i rekla mi, dodi mala, da vidim što znaš. Legla sam ispred nje i krenula joj lizati noge i bedra dok nisam došla do pice. Imala je predivno tijelo, glatko njegovano, sise savršenog oblika, mrvicu veče od mojih. Potegnula sam jedan dugi potez skroz polako po njenoj pickici, daaaa, liži me kurvice, govorila je i stenjala. Lizala sam ju malo brže, pa po klitorisu, pa sam joj gurnula dva prsta, bila je sve glasnija dok joj nije Goran gurnuo kurac u usta. Primio joj je glavu i zabijao se u nju, slinila je, gušila se i nakon nekog vremena je svršila užasno glasno. Tada sam se pomaknula prema njenoj glavi i sjela joj na lice, ajme kako me dobro lizala, gurala mi jezik u picu i rukama mi širila guzu, a Goran je tad mene jebao u usta. Opet sam svršila, ovaj put u njena usta.

Digla sam se i rekla Goranu, jebi si ženu, želim gledati. Došao je ispred nje, stavio njene noge na svoja ramena i gurnuo ga i njenu picu, jebao ju je polako. Ja sam se bacila na njene sise, lickala sam ih i grickala bradavice koje su bile užasno tvrde. Počeo ju jebati sve brže, baš sam voljela to njeno glasno stenjanje. Došla sam iza Gorana i rukom mu uhvatila jaja, glasno je zastenjao, htjela sam da svrši, osjetila sam da sam piknula u pravo mjesto jer se počeo glasati i sve jače se nabijati u Silviju. Naglo ga je izvadio, uhvatio me čvrsto za kosu i glasno mi je svršio u usta, nisam gutala pa je dio sperme iscurio po podu. Silvija me poljubila u usta i jezikom sam joj proslijedila dio sperme, obje smo klečale na podu kao u porniču i ljubile se dok nije i svaka kap nestala. To naše druženje traje sada već više od godine dana. Dogodi se i dosta često da završim sama s njim pa i sama s njom u krevetu. Dokada će ovo trajati, ne znam, ali se trudim uživati i koristiti svaku priliku, pusa.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče