Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Tajnica me optužila za silovanje

Nova tajnica koju sam zaposlio u svom uredu, vrlo zgodna žena, crne duge ravne kose, 45 godina, udana. Veselio sam se svaki dan njenom dolasku na posao, uvijek su tu bile elegantne suknje do koljena ili neke hlaće. Često je nosila ravnu kosu, ponekad rep koji joj je baš dobro stajao. Slinio sam za njom i razmišljao kako da ju pojebem. Često sam joj davao komplimetne i uživala ih je primati. Prošla je već godina dana od njenog zaposljenja i odlučio sam poduzeti lagane korake da ju napokon pojebem, pa što bude, u najgorem slučaju će me odbiti. Komplimente sam joj davao dosta često, to su uglavnom bile sitne stvari kao, kolegice imate danas baš lijepu kosu, kako ste elegantni, tako nešto, nikad joj nisam rekao da ima dobre noge ili guzu, ma da bi joj to najradije rekao. Krenuo sam sa svojim laganim nevinim zavođenjem, da uopće vidim jel ju mogu nagovoriti na išta, a to je bilo tako da sam joj poslao poruku na WhatsApp. Znao sam joj i prije slati poruke ali uglavnom vezane za posao dok nije bila u uredu. Ona je imala svoj ured odmah do mojeg, ali su vrata uvijek bila zatvorena. Poslao sam poruku, napisao sam: Imaš jako lijepo kosu, a miris tvog parfema dopire skroz do ovdje. Brzo je pročitala i napisala Hvala. Taj dan sam znao da niša više ne smijem, ali sam pustio neke bezvezne papire na njen printer i preko telefona joj rekao da mi to donese, htio sam ju pogledati u oči. Došla je, vidio sam da je izbjegavala moj pogled. Dalje nisam znao što bih, pa sam pustio dva tri dana i nakon toga sam poslao opet poruku, napisao sam: Crno ili crveno? Poslala je samo upitnik. Opet sam napisao, reci mi Silvija, crno ili crveno? Nemam vremena za tvoje gluposti, znaš da danas moram završiti ovo što radim. To je napisala nekako ljuto. Nisam se dao, pa sam napisao: Pa samo mi reci jel volis crvenu boju ili crnu.

Napisala je odmah u sekundi, crvenu. Tad sam joj napisao: Znači ipak su crvene gačice na tebi. Više nije odgovorila ništa. Bio sam ludo napaljen, najradije bi otišao u njen ured i gurnuo joj kurac u usta pa makar me tužila. Nisam naravno, otišli smo doma. Meni vrag nije dao mira, pa sam opet poslao poruku,bez obzira što nije radno vrijeme. Napisao sam: Oprosti što sam danas bio bezobrazan, malo me ponijela tvoja ljepota. Za sat vremena je odgovorila. Nisi bio bezobrazan, znam da vama muškima svašta ide po glavi, samo te molim da mi više ne šalješ poruke o gačicama, znaš dobro da sam udana, btw, bile su roze s čipkom. Nisam mogao vjerovati što vidim, nisam htio ništa forsirati, napisao sam, sutra nek budu crvene. Odgovorila je samo, laku noć, vidimo se na poslu. Sad sam već bio pomalo lud i skoro siguran da sam prešao granicu. Dosla je na posao našminkanija nego inaće, jaki crveni ruž, stikle, suknja, napalio sam se ćim sam ju vidio. Osjetila se napetost između nas dvoje kad god smo se vidjeli, ali nije mi dao vrag mira i u jednom trenutku sam napisao: Da mi je znati kakve su danas? Odgovorila je, Zar ti trebam crtat? Pa sam si ih odabrao jučer. Onako što? U šali sam rekao neka danas budu crvene i ona je to stvarno ob ukla. Ne vjerujem ti, napisao sam. Za par minuta je poslala sliku, izvukla je rub gačica iz suknje i vide se njena dva prsta i crvene čipaste gačice. Napalio sam se u istom trenu. Nisam više znao što bih, na tome je ostalo do kraja dana. Kad su se svi pokupili, ona je još bila u uredu, došao sam tamo, pitao što još tu radi, evo upravo ide, tako je rekla. Sjedila je na stolcu, s prekriženim nogama, njena suknja koja je bila na pola bedra je izgledala toliko sexy, stao sam iz nje, stavio joj ruku na rame a drugu na bedro. Nisi normalan, pusti me! Govorila je i pokušala se izvući, nisam je pustio, nesvjesno je raširila noge, iskoristio sam priliku i trljao joj pičku preko gačica. Govorila je, prestani, pusti me, tužit ću te, ne znam što je sve izgovorila, a u isto vrijeme se nabijala na moje prste koje sam joj kasnije zabio duboko s pomaknutim gačicama u stranu. Stenjala je i branila se i osjetio sam da će svršiti, i rekla je, molim te prestani. Odmah sam stao, nisam dao da svrši, rekao sam joj vidimo se sutra i otišao. Znao sam da sam ju ostavio u najgorem trenutku, to mi je i bio cilj. Drugi dan je došla na posao u hlačama, vidno ljuta, samo je rekla dobro jutro i zalupila vratima. Poslao sam joj poruku, zašto si ljuta? Zašto sam ljuta? Gade jedan, ostavio si me onako i otišao, budi muško i barem jednom završi ono što si započeo. Tu je stalo, čekao sam da prođe vikend i da se malo ohladi. Za nekoliko dana sam odlučio ići korak dalje. Pet minuta prije kraja radnog vremena sam je nazvao na telefon i rekao, Silvija, u 16:30 imamo sastanak, dođi u moj ured. Došla je s papirima od tog dana. Stavi papire na stol i skini se!

Rekao sam onako zapovjedački. A jel, ti bi se igrao? E pa neće ići, nisam ti ja tvoja fufa da se skidam kada ti to poželiš, to je onako ljuto izgovorila i otišla. Pustio sam to tako da se ohladi, bio sam uvjeren da ću je nekako dobiti. Drugi dan je došla u kraćoj suknji i košulji, izgledala je najbolje ikad. Išao sam joj poslati poruku pa makar me odjebala zauvijek. Napisao sam, Dobro jutro kolegice, vidio sam vas na hodniku, jako ste zgodni danas, mogu li znati kakve su gačice ispod te predivne suknje? Pročitala je poruku ali nije ništa odgovorila, normalno smo surađivali, kao da nisam ništa napisao, bila je i u mom uredu u par navrata, kakve noge ima ta žena, savršeno. Na pola radnog dana je došla u moj ured, onako vidno ljuta, prekrižila je ruke i rekla, trebam te. Odmah sam se digao sa stola i prišao joj. Što je bilo? A ona kao iz topa, zaključaj vrata! Molim? Nisam se odmah snašao. Čuo si me! Ok ok, odmah sam zaključao vrata i znao sam da je došla po seks. Sjedni tamo, pitao si me kakve gačice imam, pogađaj, ako pogodiš, skinut ću se i dozvolit ću ti da me pojebeš, ako ne pogodiš, ti ćeš se skinuti. Hm, crvene? Ne, skini košulju! Ok, otkopčao sam košulju i stavio ju na stol. Imaš još dva pokušaja, rekla je. Crne? Ne, skidaj hlače! Skinuo sam hlače, ostao sam u boksericama. Imao sam još jedan pokušaj, pa što bude. Bijele možda? Ne, skini bokserice, želim te gledati kako drkaš! Daj Silvija, sad pretjeruješ. Sam si to tražio, ajde, diraj se, čuo si me! Naravno da mi je bio dignut, kako i ne bi na njen izgled i provokacije, uzeo sam ga u ruku i krenuo ga natezati, provocirala me, dizala suknju malo više, saginjala se da joj vidim dekolte. Malo sam stao jer sam bio blizu orgazma, krenuo sam opet, došla je bliže, primila me za ruku i maknula mi ju je s njega, a toliko malo je falilo da eksplodiram, mislio sam da će mi pušiti iii me poljubiti. Dotakla mi je usnama uho i tiho rekla, prvo, danas ne nosim gaćice, a drugo, imaš dobar kurac i krenula je prema vratima. Naglo sam se digao i krenuo tako gol za njom, kad je primila za kvaku, uhvatio ju za vrat i nabio licem na vrata, opirala se kao, a zapravo je pružala minimalan otpor, podigao sam joj suknju i strpao kurac u pičku koja je bila toliko mokra, samo je potiho stenjala. Naslonio sam se na nju i liznuo joj vrat, sav se je stresla. Jebao sam ju sve brže i rukom tražio njen klitoris, svršila je jako brzo i snažno, pridržavao sam je oko struka da ne klone. Nisam stao i svršio sam u nju. Spustila je haljinu, nije me ni pogledala, samo je otišla. Nakon nekog vremena sam joj poslao poruku, jesi dobro?! Ne, nisam dobro, kolega me upravo silovao!! Silvija, pa nemoj tako, znamo oboje kako je bilo, pa nisam te silovao! Jesi, nisi mi me pitao, nabio si mi ga bez pitanja, dakle silovao si me, ali ovaj put ću ti oprostiti jer već dugo nisam ovako dobro svršila. Tad sam znao da je sve u redu. Nakon tog "druženja" u uredu, sve se promjenilo, dosta smo se zbližili i postali smo ljubavnici.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče