Elcars - Erotske priče 18+

Objavi svoju erotsku priču anonimno i besplatno

Lavita
Upozorenje! Ako nemaš 18 godina ili više, odmah napusti stranicu!

Erotske priče

Trudnica

Posljednji dan mog sezonskog rada na moru dogodio se trenutak koji ću zauvijek pamtiti. Imam 19 godina i prihvatila sam posao sobarice u jednom hotelu. Negdje oko 11 sati došla sam do sobe koju je trebalo srediti, uredno sama pokucala i nitko nije otvorio, pretpostavila sam da su gosti vani, kao što ih je večina i bila. Otvorila sam vrata i imala što vidjeti. Neka cura potpuno gola je bila na koljenima i pušila kurac tipu koji je ležao na krevetu. Uplašila sam se i panično izgovorila "oprostite" i krenula prema van kad je ona viknula "Ne! Čekaj, dođi".

To se je sve dogodilo u pola sekunde, srce mi je nabijalo sto na sad, u isto vrijeme od uzbuđenja i straha. Digla se i krenula prema meni, tak sam tek primjetila da je trudnica, imala je popriličan trbuh, rekla bih da je sigurni bila u 8 mjesecu, ako ne i više. Imala je dugu crnu kosu vezanu u rep i dosta je bila mršava pa dok se nije okrenula, nisam skužila da čeka bebu, mogla je imati oko 25, 26 godina. Ja sam zatvorila vrata, doslovno se ukupila i čekala što će se dogoditi. Došla je do mene, uhvatila me za ruku i tako sočno me poljubila u usta. Prilično duboko mi je gurnula jezik i jako mi se svidjelo. To mi je bio prvi poljubac sa ženom i svidio mi se. Potegnula me nježno za ruku i polako dovela do kreveta sa smješkom na licu. Tip je ležao na krevetu tako da su mu noge padale preko ruba kreveta na pod. Bio je dosta stariji, oko 45 godina, možda i stariji. Kurac mu je bio prilično velik i tvrd. Cura se spustila na koljena primila ga u ruku i pljunula na njega da ga dobro navlaži i polazala mi da se približim. Spustila sam se na koljena i počela mu pušiti polako.

On je stenjao tiho a ona mi je stavila ruku na glavu i sve jače pritiskala prema dolje da sam se baš gušila. Stala je iza mene, gurnula mi ruku ispod suknje i naglo skinula moje gačice. Protrljala mi je pičku prstima i rekla da ga zajašem. Nije me trebalo nagovarati jer sam bila toliko napaljena da sam jedva čekala da se nabijem na tu staru kitu. Opkoračila sam ga, namjestila na ulaz i polako počela spuštati na njega jer je bio dosta velik. On nije htio čekati pa me primio za bokove i naglo me nabio da me sve zabolilo i baš sam vrisnula. Jebao me baš dosta grubo tako da nisam imala nikakvu kontrolu nad njim. Cura je za to vrijeme ležala na krevetu kraj njega i trljala se. Dodatno je bilo napaljivo gledati takvu trudnicu golu dok se zadovoljava. Dosta glasno sam stenjala i nisam dugo izdržala, svršila sam jako i prilično glasno. Opet sam se vratila na koljena, primila mu kurac s dvije ruke i pušila što sam brže mogla. Napunio mi je usta toplom spermom, progutala sam veći dio dok su se neke kapljice spuštale preko mojih usana. Cura me opet sočno poljubila i svojim jezikom pobrala svaku kap sperme što mi je bila na licu. Tad me ponovno uhvatila za ruku, otpratila me do vrata i rekla mi "bila si sjajna". Izašla sam iz sobe i stajala na hodniku razmišljajući što se upravo dogodilo. Završila sam svoj sezonski rad na najbolji mogući način.

Napiši i ti svoju priču i pošalji na: chat.elcars@gmail.com

Pridruži se u telegram grupu i pričaj s ostalim članovima

Vrati se na erotske priče